Menu
logo

50 Hampshire Street Lobby Renovation

Fun, decorative pendants bring a redesigned lobby to life!

The once bland interior of this Cambridge corporate lobby did not suit the tenant market of this lively and innovative tech-savvy neighborhood. A full renovation of the lobby, reception and grab-n-go café was designed specifically to reposition this building in the sophisticated tech market. This office building now stands out, with updated finishes, sustainable light sources, and plenty active communal space.

The goal was to create a welcome experience that attracts savvy tenants from millennials to baby boomers and serves as a destination for collaboration. Warm color tones, highly textured walls, and a cozy fireplace create a hospitality feel, breaking from the boring corporate look of the past, encouraging tenants to spend time in the space instead of just passing through. Large-scale decorative pendants set dramatically in front of a bright yellow backdrop draw people in from the neighborhood via direct views through the existing glass curtain wall.

Project Highlights

• LED decorative pendants provide soft, usable light
• Recessed accent lights highlight artwork

Architect

CBT Architects

Location

Project Background

7,000 square feet

Related Projects

error: Content is protected !!