Menu
logo

Pandora Media Headquarters

Illuminated LEDs inspired from Beethoven to Diana Ross — light creates visual rhythm for Pandora’s office of music-lovers.

Upon entry, luminous string lights offer a dramatic sparkle to the decorative curtain wall composed of round forms and various textures. A grandiose lobby featuring a concert style staircase takes center stage, promoting employee collaboration, connection and visual flow.

On the second floor, warm white LED wallwashers highlight a long feature wall made of three-dimensional rendered panels, celebrating iconic musical artists. Soft indirect lighting supports the open loor plan which is broken up by blocks of color and clear glass “jeweled” conference rooms. An office environment that any extrovert will certainly enjoy!”

Project Highlights

• Linear up/down fluorescent fixtures provide supplemental illumination
• Hidden cove fluorescent uplights

Architect

Andrew Bartle Architects

Location

Project Background

40,000 square feet

Awards

Illuminating Engineering Society (IES)
• Edwin F. Guth Memorial Award for Interior Lighting Design

Related Projects

error: Content is protected !!