Menu
logo

The Resort at Playa Vista

  • Resort-at-Playa-Vista_02web
  • Resort-at-Playa-Vista_03web
  • Resort-at-Playa-Vista_01web

Project Description

Lighting prolongs the pulse of activity at Playa Vista’s lavish community center.

The Resort at Playa Vista, a facility that undoubtedly lives up to its name, is the city’s amenity-rich resident activity club. Featuring a two-story indoor/outdoor fitness center, a deluxe pool deck bordered by cabanas, a catering kitchen and a demonstration kitchen, The Resort is stylish, stimulating and diverse in its offerings.

Palm tree-mounted LED fixtures and building mounted luminiaires provide code-required lighting discretely, without encroaching upon the deck space. Vertical landscape elements are highlighted along the edge of walkways. For the interior lobby and gym areas, the design team customized standard acrylic tubes with simple LED fixtures to fit seamlessly with the vertical acoustic materials. The gym area ceiling is uplit to counterbalance the daylight and provide soft lighting for gym goers. This attention to detail is representative of the experience offered by The Resort, and aligns with their mission to keep the community active.

Project Highlights

Customized acrylic suspended elements mimic vertical acoustic baffles

Architect

Rios Clementi Hale Studios

Location

Project Background

• 32,246 square feet interior
• 41,257 square feet exterior

Related Projects

error: Content is protected !!