Menu
logo

TONGVA PARK

As dusk turns to night, illumination reveals sculptural forms and woven pathways — welcoming visitors in a soft, warm light.

Layers of light, much like stratification of silt in an arroyo wash, rest lightly upon the site, and are peeled away as one ascends to the hilltops. Safety and environmental sensitivity were important touchstones for the design team and shielded, highly efficient LED and HID luminaires are used throughout. Lighting was designed with sensitivity to the surrounding neighborhood, while preserving views to the ocean. Lighting also provides a safe and comfortable environment for occupants while meeting local and California energy codes.

Project Highlights

• Security lighting integration
• Sustainably efficient & low impact

Architect

James Corner Field Operations

Location

Project Background

• 306,000 square foot park
• 77,300 square foot town square

Related Projects

error: Content is protected !!