Menu
logo

Temple Beth Sholom

Light that reveals and welcomes — inspiring a serene atmosphere of worship and community.

Originally built in the early 1960’s, the campus was a cluster of buildings that seemed to lack connectivity and fluidity. The team was challenged to breathe new life into the community by creating a new master plan that clearly defined spaces, the procession to those spaces, and the sacred and holy areas within. The complex stands as an architectural glowing beacon, highlighting the materials and finishes within due to its “lantern” effect.

HLB’s scope on this 25,000 SF renovated campus included a round chapel, sanctuary, social hall, classrooms, community pavilion, living room, gallery space, porch entry, and site lighting improvements.

Project Highlights

• Exterior safety & wayfinding
• Site & interior lighting

Architect

Berliner Architects

Location

Project Background

• 25,000 square feet
• $7 million

Related Projects

error: Content is protected !!