NVIDIA Phase II, Voyager

Santa Clara, California
United States

Strong collaboration with occupants guided the vision for the second phase of NVIDIA’s Santa Clara campus, focusing on creating seamless indoor-outdoor connections and welcoming, hospitality-like spaces. The building’s large architectural volume, with ceilings rising up to 70 feet, offered an opportunity to use light to infuse a sense of human scale within the largescale space.

HLB integrated decorative fixtures and lighting with warmer color temperatures to draw occupants together in collaborative settings while lighting with cooler color temperatures in work areas incite productivity. Throughout the open office areas, indirect glare-free electric lighting systems and illuminated biophilia bring the outdoors inside and provide an uplifting environment. Natural light is the main source of lighting during the day, resulting in energy savings of 40% while creating a comfortable and stimulating workplace.

  • Corporate
  • LEED Gold Certified
    735,000 sq.ft. | 68,000 sq.m.